Top

Kokosmat op maat

Gemakkelijk en snel een kokosmat op maat.Wij kunnen ook op maat geleverde matten leveren of kokosmatten van de rol snijden.

Kokos van rol

Wij leveren de gewenste lengte van de rol. De kokos is verkrijgbaar in diverse breedtes. Dit staat aangegeven bij de betreffende soort kokos. Kokos van rol is verkrijgbaar in de breedtes 80 cm, 100 cm  120 cm en 200 cm.
U kunt zelf de breedte bij de betreffende dikte selecteren. U kunt per cm bestellen.* (lengte in cm's aangeven bij aantal )

De kokos is gemakkelijk bij te snijden aan de achterkant. Wij bevelen aan enkele centimeters extra te bestellen als uw mat ingesneden moet worden. Zodat u zelf de mat exact per plaatse pas kunt snijden.

Kokosmat op maat

Mocht u voorkeur zijn om een exact voorgesneden maat te ontvangen dan is dat mogelijk. U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden en evt. meerkosten.

Gekleurde kokos

Wilt u gekleurde kokos, deze is alleen verkrijgbaar in de 18mm dikke versie. Wij hebben kokos in de kleuren: Naturel / Rood / Bruin / Zwart / Blauw / Grijs / Groen / Bordeaux / Gebleekt.
* minimale  te bestellen lengte  =25 cm